Donateur of sponsor worden van het Haags Matrozenkoor

Stichting Haags Matrozenkoor heeft ten doel het opleiden van jongens tot koorzangers, het onder de aandacht brengen van koorwerken en het uitvoeren daarvan.  Het is heel belangrijk dat de stichting voor extra inkomsten zorgt, om het koor financieel gezond te houden en in staat te blijven stellen deze doelstellingen na te streven. Omdat de overheid het werk van amateurverenigingen en – stichtingen steeds minder ondersteunt, is de stichting bij het uitvoeren van deze doelstellingen voor zijn inkomsten grotendeels afhankelijk geworden van particuliere bijdragen.  Daarom zijn donateurs en sponsoren heel belangrijk voor het Haags Matrozenkoor. Wij hebben u nodig!

Periodieke schenking of gift?

Wilt u het Haags Matrozenkoor regelmatig steunen en voor minimaal vijf jaar? Dan kan een overeenkomst van periodieke schenking voor u een fiscaal aantrekkelijke optie zijn. Een periodieke schenking is een vaste afspraak om voor een periode van minimaal vijf jaar giften aan de Stichting Haags Matrozenkoor te doneren. Een periodieke schenking kan via een notariële akte bij een notaris worden vastgelegd of in een (door de Belastingdienst opgestelde) overeenkomst. Uw gift is dan volledig aftrekbaar van uw belastbare inkomen. Bij een schenking van minimaal € 500 per jaar voor een periode van 5 jaar wordt u opgenomen in de Vriendenlijst van het Haags Matrozenkoor, en ontvangt u twee kaarten gratis voor de eigen concerten van het koor.

Het Haags Matrozenkoor heeft geen ANBI-status.

Voor alle steun zijn wij u bijzonder dankbaar!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@matrozenkoor.nl

Het Haags Matrozenkoor wordt al gesteund door:

Thurkow Fonds

Fonds Orlando Goban

Fonds 1818

Duthler Associates

logo vo patents

den-haag

onze-vloot

Koninklijke Nederlandse vereniging “Onze Vloot”

logo-cultuurschakel

madurodam