Word sponsor van het Haags Matrozenkoor

Het Haags Matrozenkoor is een topkoor dat in binnen- en buitenland met professionele orkesten en musici optreedt. Het is opgericht in 1928 en staat onder leiding van dirigent Wouter Verhage. Bekend is het koor van de jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion met het Residentieorkest, het Bachkoor Holland en het Concertgebouworkest. Ook het Festival Classique en het Festival of Lessons and Carols zijn jaarlijks terugkerende fenomen. Als één van de weinige koorscholen die Nederland rijk is biedt het een brede muzikale opleiding.

Om op topniveau te kunnen blijven presteren, zijn financiële middelen nodig. Wij vinden het geweldig als u of uw organisatie het koor zou willen sponsoren. Uw keuze kunt u hieronder aan ons kenbaar maken.* Indien u eerst meer informatie wenst, kunt u dat ons ook laten weten.

Bedrijven kunnen kiezen voor een basis pakket; een plus pakket en een premium pakket. Hieronder vindt u per variant wat de kosten zijn en wat u er voor terug krijgt.

Basis Plus Premium
€2.000,- per jaar €4.000,- per jaar €10.000,- per jaar
10 toegangskaartjes voor zomerconcert + 10% korting op overige kaartjes

10 toegangskaartjes voor kerstconcert

Naamsvermelding op website

20 toegangskaartjes voor zomerconcert + vaste plaatsen + 20% korting op overige kaartjes

20 toegangskaartjes voor kerstconcert + vaste plaatsen

Naamsvermelding op website

50 toegangskaartjes voor zomerconcert + vaste plaatsen + 50% korting op overige kaartjes

50 toegangskaartjes voor kerstconcert + vaste plaatsen

Vaste tafel sponsordiner voor 10 personen + korting van 20% op extra tafels

1x per jaar korting optreden ‘in house

* Een sponsorpakket wordt voor de periode van drie jaar afgenomen. Na afloop van de periode van drie jaar, wordt deze stilzwijgend verlengd met telkens een jaar, tenzij één der partijen de sponsorovereenkomst met inachtneming van een termijn van een half jaar tegen het einde van de looptijd schriftelijk opzegt.

Het Haags Matrozenkoor wordt al gesteund door

Gemeente Den Haag Fonds 1818
Cultuurschakel Koninklijke Nederlandse vereniging “Onze Vloot”
Madurodam V.O. Patents & Trademarks